HAOXUAN CHINEES RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Haoxuan Chinees Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

23 mrt 2024 om 17:13 Zeer lekker was nog mooi warm zeker voor herhaling vatbaar
13 mrt 2024 om 21:05 Heel lekker! ik zal er zeker nog bestellen maar 30%goedkoper als je rechtstreeks bestelt! Takeaway neemt wel heel veel marge en we moesten toch nog zélf afhalen...
10 mrt 2024 om 11:43 Vrij kleine porties, eten was lauwen weinig smaak
10 mrt 2024 om 10:41 Restauracja jest czynna do 21:50 my zamówiliśmy 21:20 i nasze zamówienie zostało anulowane szczyt chamstwa!!! nie polecam !!! a pieniędzy jeszcze nie oddano
22 feb 2024 om 9:35 De eend in appelsien was lekker maar de wan tan soep was wat smakeloos. Wel snelle levering.
19 feb 2024 om 8:02 Niet wat je van chinees verwacht. Rijst was gewoon witye rijst gekookt. Nuet zoals je anders bij de chinees krijgt. De kippenbollen waren vreemd van kleur en super vettig! Qoep was precies oli meg water. Wij bestellen er nooit meer! Ook nog eens duur
18 feb 2024 om 23:02 Terrible food. Ordered Nasi Goreng ( Groot). Got some egg fried rice with egg shells as a topping. The worst was it didnt even taste like egg fried rice or Nasi Goreng. Pls dont keep dishes on Menu which you cannot cook properly.
13 feb 2024 om 17:13 De porties waren minder dan wij gewoon waren. Maar zeker even lekker. Mvg
15 jan 2024 om 10:04 Zoals iedere keer zeer zeer lekker gegeten. Top om af te halen en lekker eten te hebben xxx
16 dec 2023 om 21:04 vettig,smaakloos,zeer veel sojascheuten, voor de rest geen groentn,zelf de witte rijst was niet goe